Pēdējās dienas bija daudz darba, nebija īpaši daudz laika padalīties ar bīnumiem, kas top manā virtuvē.
Tā kā šī diena mani pavada ar diezgan spēcīgām sāpēm, šodien uztaisīju dubult treniņu. Veselīgi vingrinājumi jūras krastā un 40 minūšu soļošana. Sajūta ir neizsakāma. Cīņa turpinās...nu jau kā 4 nedēļas neesmu sev devusi nevienu Embrela injekciju. Protams, organisms sāk spuroties... un es vēl vairāk...
Lai dienas beigas būtu saldākas, uzcepu brauniju. Atradu ļoti interesantu recepti. Tiem, kam patīk eksperimentēt pa virtuvi, tie, kuri mīl saldumus iesaku šo recepti, jo nesatur piesatinātos un pievienotos cukurus un taukus. Vēl veselīgāku braunija kūku nekur neatradīsiet.
Sastāvdaļas:
- 170ml jeb 3 glāzes rīvetas vārītas bietes
- 4 lauku olas
- 3 galda karotes medus
- 120g 100% kakao
- 1 tējkarota cepamā pulvera
- 125ml olīveļļas
- 80ml rīvētu kokosriekstu vai mandeļu miltu
- 1/2 tējkarotes kanēļa
- sasmalcināti valrieksti
- mazliet melnās šokolādes, ko uzrīvēt pa virsu
Uzlieciet jau karsēties krāsni uz 170 grādiem
Pirmais solis - samaisīt kopa bietes, olas, medu, eļļu. Samaisīt ar karoti un samiksēt ar rokas mikserīti.
Otrais solis - pielikt klāt visas pārējās sastāvdaļs un samiksēt ar rokas mikseri.
Trešais solis - iesmērēt trauku kurā cepsiet ar sviestu, iekaisīt mazliet miltu un iepildīt ar masu.
Lieciet krāsnī un cepiet uz 200 grādien kādu pusstundu vai pat mazliet vairāk.
Kad trauks izņemts no cepeškrāsns apkaisīt brauniju ar rīvētu melno šokolādi!
Tikko pagaršoju vēl siltu... pēc konsistences sanāca ļoti mīksta un garša neizsakāmi laba!
Tūliņ pat došos pēc tējas krūzes...
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru