Tam nepieciešami:
- sīpols
- kabacis vai pipars
- puravs vai apijs vai citi zaļumi
- rivēts burkāns
- vistas gaļas fileja
- tomātu mērce
- jau gatavas tortitas, kas nopērkamas veiklā (kas nav no tām veselīgakajām, bet šad tad jau var. Citu reizi pastastīšu kā uztaisīt tādas pašas mājas apstakļos, kas noteikti sanāk vēl lētāk)
Lūk šitādas ir nopērkamas spāņu zemē:
Pagatavošana:
Uz pannas vispirms apcep smalkos kubiciņos sagrieztu nelielu kabaci, jo nogatavojas ne tik ātri kā pārējie dārzeņi. Kad kabaču kabaliņi jau pamīksti, pievienot rīvētos burkānu un sīpolu vai kādu citu dārzeni, kas jums tīk. Ļaut visam apcepties.
Tikmēr uz atsevišķas pannas apcept sīkos gabaliņos sagrieztu vistas filejas gaļiņu un piebērt dažadas garšvielas kā kariju, pasālīt, ķiploku pulveri vai dabīgo ķiploku, mazliet piparu.
Kad vistas gabaliņi gatav, iemaisīt kopā ar dārzeņu maisījumu, pievienot tomātu mērci un ļaut uz lēnas uguns ievilkties visam.
Kad punči izsalkuši, uz pannas uzsildīt tortitas, un tik rullēt iekšā gardo maisījumu.
Fahitas gatavas! (mexikāņi lidzīgi gatai savus tako, bet daaaaaudz piparotākus)
Labu apetīti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru